• Nederlands
  • Deutsch
  • Français
  • English
+31 (0)117 45 36 40 +31 (0)621 85 36 90
  • Nederlands
  • Deutsch
  • Français
  • English

boonmanderidder@zeelandnet.nl

+31 (0)117 45 36 40

+31 (0)621 85 36 90

Home

Welkom op de site van Appartementen De Zes Sterren. Ons kleinschalig appartementencomplex staat in het vissersdorp Breskens in het westelijk deel van Zeeuws-Vlaanderen.

Met zijn unieke ligging in het centrum van Breskens hebt u alles binnen handbereik. Het strand bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand en uw dagelijkse boodschappen haalt u gemakkelijk in het nabij gelegen winkelcentrum (400 m). Ook verdere winkels en restaurants en natuurlijk niet te vergeten de haven zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Voor uw auto is er voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

Voorgevel De Zes Sterren Breskens
Vuurtoren Breskens

Al meer dan veertig jaar zijn de appartementen een familiebedrijf. In de jaren zestig zijn ze gebouwd door mijn grootouders. Lange tijd werden ze door mijn oma verhuurd tijdens de zomermaanden. Na ongeveer 30 jaar vond mijn oma dat het tijd was voor pensioen en hebben mijn ouders het overgenomen. De appartementen ondergingen een grondige renovatie en werden voorzien van modern sanitair, een nieuwe keuken en nieuw meubilair. Omdat ik erg geïnteresseerd was in de appartementen, hebben mijn ouders aan mij en mijn man George gevraagd de verhuur waar te nemen. Met veel enthousiasme doen we dat nu sinds 2006.

Zoals gezegd hebben de appartementen een centrale ligging. Niet alleen een centrale ligging in Breskens, maar ook een centrale ligging voor de vele mogelijke uitstapjes in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren of België. Dit maakt een verblijf in De Zes Sterren niet alleen prettig in de zomer, maar ook in het laagseizoen. Het is er altijd aangenaam en gezellig vertoeven.

Meer informatie over de appartementen en de omgeving kunt u verder op deze site vinden. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op via boonmanderidder@zeelandnet.nl.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in Breskens!

Carola Boonman-de Ridder

Carola & George

Appartementen De Zes Sterren

Locatie

Mercuriusstraat 7
4511CN Breskens
Zeeland (Zeeuws-Vlaanderen)

Postadres

Noordwal 12
4501 JV Oostburg
Nederland

Telefoon - Email

+31 (0)117 45 36 40
+31 (0)621 85 36 90
boonmanderidder@zeelandnet.nl