• Nederlands
  • Deutsch
  • Français
  • English
+31 (0)117 45 36 40 +31 (0)6 51 65 96 97
  • Nederlands
  • Deutsch
  • Français
  • English

boonmanderidder@zeelandnet.nl

+31 (0)117 45 36 40

+31 (0)6 51 65 96 97

Appartementen verhuur in Breskens

Appartementen verhuur in Breskens

Welkom op de site van Appartementen De Zes Sterren. Ons kleinschalig appartementencomplex staat in het vissersdorp Breskens in het westelijk deel van Zeeuws-Vlaanderen.

Met zijn unieke ligging in het centrum van Breskens hebt u alles binnen handbereik. Het strand bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand en uw dagelijkse boodschappen haalt u gemakkelijk in het nabij gelegen winkelcentrum (400 m). Ook verdere winkels en restaurants en natuurlijk niet te vergeten de haven zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Voor uw auto is er voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

Voorgevel De Zes Sterren Breskens
Vuurtoren Breskens

De appartementen zijn al jarenlang een familiebedrijf. Eind jaren zestig zijn ze gebouwd. Lange tijd werden ze door mijn oma verhuurd. In de jaren negentig hebben mijn ouders het overgenomen. Nu neem ik de verhuur al een aantal jaren waar. Samen met mijn man George, die helaas in juli 2021 is overleden, is alles grondig gerenoveerd en hebben we met veel liefde iets moois opgebouwd. Met veel plezier ben ik van plan om dit nog vele jaren te blijven doen. Mijn oma hield het vol tot in haar tachtigste levensjaren, dus wie zal het zeggen… ik kan nog even vooruit.

Zoals gezegd hebben de appartementen een centrale ligging. Niet alleen een centrale ligging in Breskens, maar ook een centrale ligging voor de vele mogelijke uitstapjes in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren of België. Dit maakt een verblijf in De Zes Sterren niet alleen prettig in de zomer, maar ook in het laagseizoen. Het is er altijd aangenaam en gezellig vertoeven.

Meer informatie over de appartementen en de omgeving kunt u verder op deze site vinden. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op via boonmanderidder@zeelandnet.nl.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in Breskens!

Carola Boonman-de Ridder

Portretfoto

Appartementen De Zes Sterren

Locatie

Mercuriusstraat 7
4511CN Breskens
Zeeland (Zeeuws-Vlaanderen)

Postadres

Noordwal 12
4501 JV Oostburg
Nederland

Telefoon - Email

+31 (0)117 45 36 40
+31 (0)651 65 96 97
boonmanderidder@zeelandnet.nl